Szolgáltatásaink a hatékonyabb munkavégzésért

Üzleti automatizálás, robotizálás

A manuális folyamatok kiváltása szoftverekkel nagyobb hatékonyságot eredményez vállalata számára, oly módon, hogy csökkenti a humán erőforrás költségét, valamint az emberi hibázás lehetőségét. Olyan üzleti folyamatot érdemes automatizálni, ami sok manuális lépésből áll, valamint ismétlődő, szabályokon alapuló feladat (pl. napi több alkalommal kell elvégezni). Ilyen lehet a reportok készítése, adatok betöltése és kinyerése különböző rendszerekből, adatfeldolgozás és elemzés, valamint az e-mailek küldése és feldolgozása. Az automatizálás eredménye, hogy a feladat végrehajtási ideje a töredékére csökken, sőt akár több folyamat is futhat párhuzamosan.

Üzleti folyamatok optimalizálása, sztenderdizálás

Optimalizálás alatt az egyes folyamatokban fellelhető felesleges lépéseket, időrabló tevékenységeket, és hibák kijavítását értjük. Feltérképezzük az egyes folyamatokat, lemodellezzük, majd összefüggéseket keresünk és sztenderdeket alakítunk ki. Amennyiben a folyamat tartalmaz papír alapú lépéseket, a digitalizációval nem csak költség takarítható meg, de a vállalat ökológiai lábnyoma is csökkenthető. Az optimalizálás eredménye, hogy a feladat kevesebb lépésből áll, átláthatóbb és gyorsabban elkészíthető, valamint az esetleges hibás lépések kijavításával jobb adatminőséget kapunk. A hatékonyabb folyamatok pedig kevesebb munkaórát igényelnek, azaz humán költség takarítható meg.

Egyedi szoftverfejlesztés

A dobozos, kész megoldásokkal szemben az egyedi szoftver tökéletesen illeszkedik a vállalat igényeihez és meglévő folyamataihoz. Legyen szó PC-s alkalmazásról, mobilszoftverről, vagy akár webapplikációról, hajszálpontosan a vállalata igényeire készítjük, bármilyen bonyolítás vagy felesleges funkciók nélkül. Szakértelmünkkel garantáljuk a biztonságos és gyors működést, valamint a továbbfejleszthetőséget és karbantarthatóságot.

Tanácsadás, lehetőségek felmérése

Amennyiben nem biztos benne, hogy melyik szolgáltatásunkkal profitálhatna a legtöbbet, egy ingyenes konzultáció keretein belül bővebb tájékoztatást nyújtunk, valamint átbeszéljük a vállalkozása főbb folyamatait. A használt rendszerek és a napi feladatok megismerése után javaslatot teszünk az optimalizálásra, sztenderdek bevezetésére, valamint egyes manulás folyamatok automatizálására.

Használt technológiák

Webfejlesztés

Html logó
HTML
CSS logó
CSS
Javascript logó
JavaScript
PHP logó
PHP
Vue.js logó
Vue.js

E-kereskedelem

Elementor logó
Elementor
Woocommerce logó
WooCommerce
Unas logó
UNAS

Adatbázis-kezelés

MySQL logó
MySQL
Microsoft SQL Server logó
Microsoft SQL Server
SQLite logó
SQLite

Office automatizálás

Office logó
Office
Outlook logó
Outlook
Excel logó
Excel
Word logó
Word
Access logó
Access
VBA macro logó
VBA makró

PC szoftver fejlesztés

C# logó
C#
Visual Basic .Net logó
Visual Basic
Python logó
Python
Microsoft .Net logó
Microsoft .Net
API logó
API kommunikáció

Mobil applikáció fejlesztés

Android logó
Android
Java logó
Java
Firebase logó
Firebase
Kotlin logó
Kotlin
Google Play logó
Google Play

Referenciáink

MiniCRM integráció

Tharanis ügyviteli szoftverhez készítettünk MiniCRM integrációt

Webáruház termékadatainak automatizálása

Előfordul, hogy a beszállítók nem tudnak adni termékleírást és egyéb paramétereket. Egy ilyen problémával keresett fel ügyfelünk.

Tharanis ügyviteli rendszer – PowerBI integráció

Partnerünk a termékadatait és megrendeléseit egészen részletes statisztikák alapján szerette volna elemezni, erre nyújtott megoldást szoftverünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írja meg ötleteit, kérdéseit, vagy kérjen árajánlatot egyszerűen! Amennyiben segítségre van szüksége, kérjen ingyenes konzultációt!