Egyedi raktárszoftver fejlesztés

A projekt részletei

Ügyfelünkkel több sikeres projektünk volt a múltban, ezúttal pedig egy egyedi szoftver ötlettel kerestek meg minket. A cég raktárában az anyagmozgások követését papír alapon rögzítették, de az egyre növekvő forgalom hatására ez már kezelhetetlenné vált. Szükségük volt egy mobil applikációra, aminek segítségével QR kóddal könnyedén rögzíthetik a ki- és beérkező szállítmányokat. Az igények közt szerepelt továbbá egy webalkalmazás, ami valós időben mutatja az anyagmozgásokat és a raktárkészletet.

Technológiák

Html logó
HTML
Javascript logó
Javascript
CSS logó
CSS
Vue.js logó
Vue.js
API logó
API kommunikáció
Android logó
Android
Kotlin logó
Kotlin
MySQL logó
MySQL

Megvalósítás

Elkészítettük a szükséges webalkalmazást, ami többek közt lehetőséget ad a terméklista karbantartására is. Az egyes tételeknek a rendszer QR kódot generál, amelyet a termékek dobozára ragasztanak a bevételezéskor. Ennek a kódnak a beolvasására készítettük el az Androidos szoftvert, amelynek segítségével például a bevételezés is elvégezhető. A művelet végrehajtását követően a mobilszoftver egy API segítségével regisztrálja a tranzakciót, amely ezek után megtekinthető a webes felületen. A webalkalmazás másik nagy funkciója a valós idejű tájékoztatás, így megtekinthető a pontos raktárkészlet, valamint a ki- és beérkezett tételek részletei.

A projekt életútja

A projekt 2 részben készült el, a webes applikáció tervezése és fejlesztése 2 szakértővel 24 munkanap alatt valósult meg, míg az Androidos applikáció egy szakértővel 12 munkanap volt. A digitalizációnak köszönhetően több ezer papírlap elhasználásától és nyomtatásától kíméltük meg a céget, valamint a raktárban dolgozó kollégák adminisztrációs ideje is szinte nullára csökkent.

További munkáink

Elektronikai cikkek

Kimutatás-készítés egységesítése és automatizálása

Ismerős az, amikor ahány partner, annyiféle kommunikációs csatorna, e-mail minta, fájlformátum? Erre mutatunk pár lehetőséget a bejegyzésben.

Online piactér összeköttetés – Mirakl integráció

Ügyfelünk a saját termékeit szerette volna megjeleníteni egy online piactéren, erre készítettünk automatizációt.
Egyedi raktárszoftver fejlesztés

Egyedi raktárszoftver fejlesztés

Hogyan alakítható át a papír alapú bevételezési folyamat modern, telefon kamerájával végezhetővé? Ezt és ennek követelményeit részletezzük az alábbi cikkünkben.