Ügyviteli szoftver integrálása több webáruházba

A projekt részletei

Partnerünk Serpa vállalatirányítási rendszerre tért át, ehhez volt szüksége egy szinkron szoftverre, amely több különálló Unas webáruházzal képes kommunikálni. Feltétel volt a webáruházankénti eltérő termékpaletta, árak és akciók kezelése, valamint a rendelések visszatöltése az ügyviteli rendszerbe.

Technológiák

PHP logó
PHP
MySQL logó
MySQL
Unas logó
Unas webáruház
API logó
API Interfész

Megvalósítás

Első körben a szinkron szoftver (middleware) kezelőfelületét alakítottuk ki, ahol a Serpa ügyviteli rendszerből érkező adatok (kategóriák, termékek, akciók, készletek, képek, stb.) tekinthetők meg, valamint az egyes konfigurációs beállítások elérhetők. Az admin felültre szükség volt egy hierarchia rendszer, mivel többen használják a felületet, eltérő jogosultságokkal. Következő lépésként elkészítettük az API kommunikációt az ügyviteli szoftver felé, illetve egy részletes napózó rendszert, amely termékenként rögzíti az érkezett üzeneteket. Ennek köszönhetően a tesztelés és a későbbi hibakeresés is nagyságrendekkel könnyebbé vált. Végül lefejlesztettük az Unas kommunikációt, amely dinamikusan képes szinkronizálni bármennyi webáruházat.

A projekt életútja

A szoftver azóta számos újabb funkciót kapott, partnerünk életében az egyik legfontosabb felületté vált. Több ezer terméket és több tízezer megrendelést szinkronizált azóta a program.

További munkáink

MiniCRM integráció

Tharanis ügyviteli szoftverhez készítettünk MiniCRM integrációt
Elektronikai cikkek

Kimutatás-készítés egységesítése és automatizálása

Ismerős az, amikor ahány partner, annyiféle kommunikációs csatorna, e-mail minta, fájlformátum? Erre mutatunk pár lehetőséget a bejegyzésben.

Online piactér összeköttetés – Mirakl integráció

Ügyfelünk a saját termékeit szerette volna megjeleníteni egy online piactéren, erre készítettünk automatizációt.