Unas webáruház rendelés automatizálása

A projekt részletei

Partnerünk számos Unas alapú webáruházat üzemeltet, különböző témákban. Az egyes webáruházakba érkező megrendelések kezelése, feldolgozása rengeteg időt vett el a csapattól, így szükségük volt egy központi rendszerre. A projekt indulása előtt számos opciót megvizsgáltunk – vállalatirányítás (ERP) rendszereket, CRM rendszereket, és volt néhány egyedi fejlesztéses ötlet is. Végül költséghatékonysági szempontból egy központi Unas webáruházra esett a választás, amely nem akítv áruházként működik, mindössze a rendeléseket gyűjti be egy helyre.

Technológiák

PHP logó
PHP
MySQL logó
MySQL
Unas logó
Unas webáruház

Megvalósítás

A megvalósítás egy szinkron szoftverrel történt, amely az egyes webáruházakból kigyűjti az új megrendeléseket, és betölti a központi áruházba. Az eredeti webáruházakban a megrendelés megmarad, majd ha a központi áruházban feldolgozásra kerül (pl. vátozik a rendelés státusza) az visszafelé is frissül, így egy oda-vissza irányú szinkron valósul meg. A szoftver tartalmaz egy admin felület is, amelyen könnyedén hozzáadható bármennyi újabb webshop, valamint az egyes rendelések mozgása is nyomon követhető.

A projekt életútja

A szoftver 2 éve aktívan végzi a dolgát, azóta jópár új webshoppal bővült a cég, amelyeket az admin felületen kódváltoztatás nélkül hozzá is tudtak adni a szinkronizálandó áruházak listájához.

További munkáink

MiniCRM integráció

Tharanis ügyviteli szoftverhez készítettünk MiniCRM integrációt
Turisztikai folyamatok optimalizálása

Turisztikai folyamatok optimalizálása

Gyakran előforduló probléma a vállalkozások életében, amikor egy feladatot naponta újra és újra manuálisan kell elvégezni. Ezen feladatok optimalizálásáról ejtünk pár szót.

Tharanis ügyviteli rendszer – PowerBI integráció

Partnerünk a termékadatait és megrendeléseit egészen részletes statisztikák alapján szerette volna elemezni, erre nyújtott megoldást szoftverünk.