Online piactér összeköttetés – Mirakl integráció

A projekt részletei

A legnagyobb webáruházak foglalkoznak viszonteladással is, amely a kisebb webshopok számára komoly plusz forgalmat generálhat. Partnerünk is egy ilyen automatizációt kért tőlünk.

Technológiák

PHP logó
PHP
MySQL logó
MySQL
API logó
API Interfész

Megvalósítás

A szoftver Serpa ügyviteli rendszerből nyeri ki a termékinformációkat, árakat és készletadatokat, amelyet a Mirakl online piactérbe szinkronizál. A Mirakl pedig a végső webáruházaba (Decathlon) juttatja el a termékadatokat. A megrendelések szinkronizálása is automatizálásra került, így egy bejövő rendelés 2 percen belül megérkezik a vállalatirányítási szoftverbe, majd a frissült készletadatok pedig visszajutnak a Mirakl rendszerébe. Ezzel a megoldással biztosítható, hogy valós idejű készletet és árakat közöljünk a Mirakl rendszere felé.

A projekt életútja

A szoftver számos kolléga napját egyszerüsíti meg partnerünknél, nélküle nem lehetne megvalósítani a készletadatok valós idejű megjelenítését, mivel több felületen értékesítenek.

További munkáink

Unas webáruház rendelés automatizálása

Közel 10 darab webáruház, amelyekbe folyamatosan érkeznek a megrendelések. Már-már kezelhetetlen volt, de az automatizáció segített.

Online piactér összeköttetés – Mirakl integráció

Ügyfelünk a saját termékeit szerette volna megjeleníteni egy online piactéren, erre készítettünk automatizációt.
Egyedi raktárszoftver fejlesztés

Egyedi raktárszoftver fejlesztés

Hogyan alakítható át a papír alapú bevételezési folyamat modern, telefon kamerájával végezhetővé? Ezt és ennek követelményeit részletezzük az alábbi cikkünkben.